Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 21 NOIEMBRIE 2019. Haos in relatii?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru azi JOI 21 NOIEMBRIE 2019. Mercur tocmai a iesit din ultimul sau tranzit retrograd si aceste zile in care se schimba macazul miscarilor sale aduce un oarecare haos si amplificarea de scurta durata a zonelor cu probleme de comunicare la fiecare. Insa exista deja un aer de usurare. Wow, ce toamna intensa a fost pentru multi dintre noi ! Acum, cu Mercur si Marte in Scorpion – dar si cu eclipsele de decembrie ce vor urma – exista o intensitate ce duce la progres imediat pe toate fronturile.

21 nov. 2019, 08:45
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 21 NOIEMBRIE 2019. Haos in relatii?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Viata sentimentala trece printr-o perioada dificila cauzata in primul rand de stres. Daca esti singur, o persoana din cercul tau de prieten iti spune ce simte pentru tine. Ofera-i o sansa pentru ca nu ai nimic de pierdut.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Relatia de cuplu merge in directia potrivita. Ai grija sa-ti faci timp pentru persoana iubita, vorbeste cu ea si lucrurile vor functiona excelent. Este singura cale prin care relatia dintre voi doi sa fie una de succes. Esti singur? O persoana noua va intra in viata ta si o va revigora. Poti obtine ceea ce iti doresti daca ramai calm si corect atat fata de tine cat si fata de ceilalti.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Se anunta o zi constructiva din punctul de vedere al vietii personale. Esti capabil sa rezolvi problemele care puneau presiune pe relatia ta de cuplu si sa faci planuri impreuna cu partenerul. Daca esti singur, nu intra in depresie. Mai bine inarmeaza-te cu curaj si determinare si mergi sa obtii ceea ce-ti doresti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.