Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 29 OCTOMBRIE 2020. Treci la treaba!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 29 OCTOMBRIE 2020. Luna a intrat in Berbec, un semn al actiunii. Berbecul va spune intotdeauna “Hai la treaba!”, fara sa clipeasca. Cateodata doar asta conteaza. Chiar daca poti face greseli pe parcurs, tot e mai bine decat sa nu faci nimic. Iar in viata, regretul vine din ceea ce nu faci.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 04:04
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 29 OCTOMBRIE 2020. Treci la treaba!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In viata amoroasa lucrurile se afla pe drumul cel bun. Profita de aceasta situatie pentru a prelua initiativa si a crea o atmosfera pozitiva intre tine si jumatatea ta. Esti singur? Este posibil sa intalnesti o persoana care iti va schimba in totalitate viata.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Evita orice discutie cu partenerul de cuplu. Mai bine va faceti planuri despre viitorul comun. Daca esti sinca singur, stelele sunt de partea ta, te simti sexy si nu-ti este teama sa o arati. Asa ca abordeaza persoana de care esti interesat.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Esti mult prea competitiv, privesti relatia mai degraba ca pe o competitie si nu ca o aventura in care trebuie sa colaborati. Iar acest comportament nu poate provoca decat necazuri. Singur? Fii singur ca sunt o multime de persoane de sex opus care ar vrea sa te cunoasca mai bine. Nu trebuie decat sa le dai o sansa.