Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 8 august 2019. Zi PERFECTA pentru amor. Vezi pentru cine!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilei de azi JOI 8 AUGUST 2019. Astazi este randul lui Venus, planeta relatiilor, armoniei, iubirii, banilor sa fie in cel mai norocos aspect astral cu Marele Benefic Jupiter. Este, practic, cea mai buna saptamana a acestei veri pentru ca Soarele, Venus si Jupiter si-au unit fortele ca sa ne dea noroc, oportunitati, clipe minunate.

RomaniaTV.net
07 aug. 2019, 20:15
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 8 august 2019. Zi PERFECTA pentru amor. Vezi pentru cine!

Cosmosul ne face sa ne simtim generosi, entuziasti, deschisi pentru iubire, bogatii si tot ce are mai bun de oferit viata. Azi e o zi perfecta pentru amor. Fa orice simti pentru asta, o reuniune, o cina romantica, o prima intalnire, o sarbatorire cu persoana iubita, o petrecere, o planificare de vacanta, orice. Poate cheltui mai mult decat de obicei, dar se merita. Norocosul Jupiter pregateste bunatati si pe planul banilor azi si incepand de azi, deci ai incredere!

Iata ce va rezerva azi astrele in amor!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Relatia de cuplu se afla pe drumul cel bun asa ca ai grija sa nu-i dai partenerului de cuplu niciun motiv de gelozie si suspiciune. Daca esti singur foloseste tactica potrivita pentru a cuceri persoana potrivita.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Este momentul sa privesti lucrurile si dintr-o alta perspectiva, una mai pozitiva. In acest fel vei imbunatati atmosfera intre tine si persoana iubita. Daca nu ti-ai gasit inca sufletul pereche, azi este o zi buna pentru tine: o anumita persoana este mai aproape decat ai putea crede.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Trebuie sa fii atent la problemele care iti afecteaza relatia de cuplu si sa gasesti solutii rapide de rezolvare a lor. Impreuna cu persoana iubita gasiti o modalitate de a imbunatati lucrurile intre voi. Esti singur? Atunci schimba-ti tacticile. Ar trebui sa fii mai accesibil. Astfel, vei gasi ceea ce cauti. Ar putea fi vorba chiar de o persoana de la birou.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.