Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 14 OCTOMBRIE 2019. Lupte de putere in relatii.Vezi pentru cine!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 14 OCTOMBRIE 2019. Dupa noaptea Lunii pline in Berbec de octombrie, astazi exista o energie ce poate duce la lupte de putere din pricina cuadraturii dintre Soare in Balanta si transformatorul Pluto in Capricorn. Pe seara, Luna intra in iubitorul de pace Taur si atmosfera se linisteste si relaxeaza.

RomaniaTV.net
14 oct. 2019, 05:18
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 14 OCTOMBRIE 2019. Lupte de putere in relatii.Vezi pentru cine!

Iata previziunile astrale in dragoste pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In aceste zile in cap iti vin tot felul de idei despre cum sa readuci pasiunea in relatia de cuplu, iar tu esti genul care gandeste neconventional. Daca esti singur, increderea imensa de sine te ajuta sa cuceresti pe oricine ai pus ochii. Asadar, succesul este garantat.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Asteapta-te la armonie in viata sentimentala. Te intelegi de minune cu partenerul, faceti planuri si gasiti cele mai potrivite solutii la problemele cu care v-ati confruntat. Esti singur? Te afli intr-o dispozitie sexy asa ca flirtezi la fiecare pas. Iar daca esti deschis la propuneri romantice atunci orice se poate intampla in aceasta seara.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Lucrurile se indreapta in directia potrivita din punctul de vedere al relatiei de cuplu asa ca, impreuna cu partenerul, puteti sa incepeti sa va faceti planuri de viitor. Chiar daca respomsabilitatile din viata de familie se inmultesc, persoana iubita te sprijina asa ca vei duce totul la bun sfarsit. Stelele favorizeaza romantismul si erotismul in aceasta seara asa ca nu rata ocazia. Esti singur? Este momentul sa iesi in oras si sa intalnesti persoane noi. S-ar putea sa faci cunostinta cu o persoana in prezenta careia vei trai momente pline de pasiune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.