Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019. Atentie, discutii delicate! Vezi pentru ce zodii!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019. Planeta comunicarii i gandirii, Mercur, proaspat instalata in diplomata Balanta, se opune azi lui Chiron, micul dar puternicul astru vindecator de rani sufletesti. Mercur si Chiron ne umplu cuvintele de semnificatie profunda, aducand intelegere mai mare si o nevoie de a comunicari oneste si adanci, cu rol de vindecare in relatii.

RomaniaTV.net
16 sept. 2019, 04:54
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019. Atentie, discutii delicate! Vezi pentru ce zodii!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Sentimentele puternice pe care le simti pentru persoana iubita te ajuta sa intaresti intimitatea in cuplu. Daca esti singur, acum este momentul sa iesi si sa intalnesti oameni noi, una dintre persoanele de sex opus cunoscute acum ar putea fi chiar sufletul tau pereche.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Lucrurile nu sunt atat de roz pe cat ti-ai dori tu sa fie in viata ta sentimentala. Nu te mai preface ca nu ai nicio problema in cuplu, pentru ca iti vei face mai rau decat bine. Accepta adevarul si impreuna cu jumatatea ta cautati solutii. Singur? O intalnire intamplatoare te poate salva din bratele singuratatii.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Stresul cu care te confrunti in fiecare zi ar fi putut afecta relatia de cuplu, insa intelegerea si sprijinul pe care ti le ofera partenerul iti dau putere sa mergi mai departe. Toate acestea te fac sa realizezi valoarea persoanei pe care ai ales-o sa petreceti viata impreuna, asa va va apropiati unul de celalalt si mai mult. Nu ti-ai gasit inca jumatatea? O fosta dragoste este pe cale sa apara in scena. Nu te ambala prea tare, pastreaza-ti capul pe umeri si vezi daca puteti sau nu sa fiti impreuna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.