Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 7 OCTOMBRIE 2019. Cine are nevoie de angajamente serioase azi?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 7 OCTOMBRIE 2019. Mercur e in opozitie cu Uranus si Soarele in cuadratura cu karmicul si seriosul Saturn si totul se intampla astazi. Soarele si Saturn ne prezinta o oferta serioasa care necesita responsabilitate si angajament din partea noastra.

RomaniaTV.net
07 oct. 2019, 02:56
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 7 OCTOMBRIE 2019. Cine are nevoie de angajamente serioase azi?

Simti greutatea unei responsabilitati pe umerii tai ?

Sau, poate, te simti mai matur si mai serios dintr-o data ? Da, este efectul Soarelui in cuadratura cu Saturn in Capricorn ce ne cer sa ne asumam propriile angajamente. Ceva se materializeaza, este serios si trebuie sa ne facem fiecare partea de treaba.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ai inteles ca pentru ca relatia de cuplu sa treaca la un nivel superior trebuie sa clarifici cu jumatatea ta. Daca esti singur preia initiativa si mergi sa obtii ceea ce iti doresti.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

In viata sentimentala este momentul sa arati ca esti dispus sa depasesti orice dificultati ai intampina in relatia de cuplu. Nu te incapatana sa ai mereu dreptate. Mai bine fii deschis la discutii si incearca sa te relaxezi putin. Contexul astrologic te ajuta sa comunici cu succes ideile. Asadar, profita la maximum de asta chiar daca esti intr-o relatie serioasa ori singur. Daca nu ti-ai gasit sufletul pereche, te asteapta o surpriza placuta.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ziua de azi este propice sa asezi relatia de cuplu pe o baza mai solida. Asadar, orice faci te va ajuta sa te apropii mai mult de jumatatea ta. Esti singur? Ia-ti inima in dinti si abordeaza persoana pe care ai pus ochii. Indrazneala iti va fi rasplatita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.