Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARTI 1 SEPTEMBRIE 2020. Foloseste-ti cuvintele cu atentie!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi MARTI 1 SEPTEMBRIE 2020. Luna se pregateste sa intre in Pesti si sa ne cuprinda maine cu vraja ei magica de Luna plina. Pana atunci, insa, Luna este inca in Varsator, iar Mercur face trigon cu Pluto. Ce mesaj trimite? Foloseste-ti cuvintele cu atentie!

RomaniaTV.net
01 sept. 2020, 02:46
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARTI 1 SEPTEMBRIE 2020. Foloseste-ti cuvintele cu atentie!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Relatia de cuplu merge bine si are potentialul de a deveni si mai buna. Ti-ai putea surprinde partenerul cu un moment romantic si senzual, care ar putea genera reciprocitate din partea partenrului. Daca esti singur, crezi cu tarie ca persoana visurilor tale este pe aproape. Tine ochii bine deschisi!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Anumite lucruri din trecut iti afecteaza si acum viata sentimentala. Incearca sa eviti orice conversatie care nu are legatura cu prezentul. In loc de asta fa-ti planuri de viitor cu partenerul. Sinur? Nu-ti face griji in legatura cu viitorul. Sex appealul se afla la cote inalte asa ca prezenta ta nu trece neobservata. Ai rabdare si ai incredere in instinctele tale care iti spun cine este potrivit pentru tine.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Este momentul sa scapi de presiunea si anxietatea acumulate la munca si sa nu le aduci acasa. Nu ar trebui sa aduci problemele profesionale in relatia de cuplu pentru ca o astfel de miscare nu-ti aduce niciun beneficiu. Dimpotriva! Esti singur? Ramai pozitiv si in curand vei gasi dragostea pe care o cauti.