Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARŢI 28 ianuarie 2020. Un strop de magie!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 28 ianuarie 2020. Pregateste-te azi pentru un strop de magie! Este randul lui Marte, planeta energiei si actiunii, aflata in optimistul Sagetator, sa fie in cuadratura cu visatorul Neptun (ieri a fost Venus). Asta inseamna ca ceva magic se poate intampla si, in sfarsit, poti sa iti urmezi si implinesti un vis ce iti aduce bucurie. Lasa-te scufundat si calauzit de flux, relaxeaza-te si lasa starea de gratie sa te duca spre directia cea mai draga inimii tale.

RomaniaTV.net
27 ian. 2020, 21:11
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARŢI 28 ianuarie 2020. Un strop de magie!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Conversatiile cu partenerul de cuplu pot aduce la suprafata zone din relatia voastra care au nevoie de o remediere imediata. Daca esti singur, nu este exclus ca cineva din anturajul tau sa iti aranjeze o intalnire pe nevazute cu cineva special. Nu refuza ideea!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Se anunta o zi minunata alaturi de persoana iubita. Incearca sa nu te gandesti la problemele de zi cu zi si sa te lasi purtat pe aripile romantismului. Daca nu ti-ai gasit inca sufletul pereche, iesi in oras: nu stii niciodata pe cine poti intalni.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Surprizele placute vin una cate una in viata ta amoroasa. Nu-i asa ca este incantator? Si indiferent ca ai pe cineva sau esti singur te asteapta o noapte pasionala, romantica. Tot ce ai de facut este sa te relaxezi si sa te bucuri de ea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.