Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 10 IUNIE 2020. E nevoie de dialog!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 10 IUNIE 2020. Soarele este in prietenosul Gemeni, iar luna in vorbaretul Varsator. Ce conversatii! Semne de aer, atat Gemenilor, cat si Varsatorilor le place sa isi auda vocea. Dar si pe a altora, ca sa nu fim prea rautaciosi! Gemenii au nevoie disperata de dialog, iar Varsatorii au nevoie de audienta. Combinatia celor doi aduce vreme de comunicare si discutii amicale.

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 02:49
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 10 IUNIE 2020. E nevoie de dialog!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Lucrurile in relatia ta se schimba in bine. Te simti mai intim cu partenerul si puteti discuta despre orice va deranjeaza. Ceea ce aveti impreuna devine si mai puternic. Daca esti singur, iesi in lume! Cunoaste oameni noi!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

In viata persoanala, lucrurile merg bine si te simti si mai apropiat de partenerul de cuplu. Discutati impreuna despre ceea ce va framanta, va impartasiti sentimentele tandre. Daca esti singur, astazi este ziua ideala sa prinzi curajul si sa-i spui ce simti persoanei pe care o indragesti.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Este momentul sa nu te mai ascunzi dupa deget si sa ai o discutie onesta cu partenerul de cuplu despre lucrurile care afecteaza relatia voastra. Si daca realizezi ca nu mai este nimic de facut, poate ca este vremea sa mergi mai departe. Singur? In curand vei gasi dragostea dupa care tanjesti. Nu renunta!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.