Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 15 ianuarie 2020. Surprize placute in amor

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, miercuri 15 ianuarie 2020. Luna este in Fecioara azi si ai in fata o noua zi plina si productiva de care e bine sa profiti. Urmeaza un aspect astral bun pe care il asteptam cu nerabdare – sextilul dintre Venus, planeta iubirii proaspat instalata in Pesti si imprevizibilul Uranus, proaspat iesit din retrograd in Taur. Se lasa cu surprize placute in amor ! Pe seara, Luna intra in Balanta, deci relatiile devin prioritate absoluta aici.

RomaniaTV.net
14 ian. 2020, 21:07
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 15 ianuarie 2020. Surprize placute in amor

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Simti ca trebuie sa clarifici unele lucruri in relatia de cuplu astfel incat sa treceti la nivelul urmator. Daca esti singur, a sosit momentul sa preiei initiativa si mergi pentru a obtine ce-ti doresti.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Este timp sa demonstrezi ca esti bun si iti doresti sa depasesti orice dificultate ai intalni in relatia de cuplu. Nu insita sa demonstrezi ca numai tu ai dreptate. Fii deschis la discutii si incearca sa te relaxezi putin. Contextul astral favorizeaza comunicarea ideilor cu succes. Trebuie sa profiti la maximum de aceasta zi, indiferent ca esti intr-o relatie sau nu. Daca esti singur, asteapta-te la o surpriza placuta.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Din punctul de vedere al vietii sentimentale, este un moment bun sa preiei initiativa si sa indrepti relatia de cuplu in directia potrivita. Orice ai face acum te ajuta sa te apropii mai mult de persoana iubita. Daca inca iti cauti sufletul pereche, abordeaza persoana pe care ai pus ochii. Curajul iti va fi rasplatit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-zilnic-horoscop-3/horoscop-zilnic-dragoste/