Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 2 SEPTEMBRIE 2020. Acum ori niciodata

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi MIERCURI 2 SEPTEMBRIE 2020. Este ziua magicei Luni pline in Pesti. Este o lectie de invatat undeva. O reamintire despre iubirea adevarata, iubirea pentru care de angajezi deplin. Esti foarte entuziasmat si pregatit. Este un moment de acum ori niciodata!

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 06:00
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 2 SEPTEMBRIE 2020. Acum ori niciodata

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Partenerul te iubeste si te respecta, ceea ce te face fericit, desi uneori te simti coplesit. In aceasta situatie ar trebui sa-i spui ca sunt momente in care simti nevoie sa petreci timp de unul singur. Este absolut normal ca o persoana sa doreasca sa ramana singur cu gandurile sale. Nu ti-ai gasit inca jumatatea? Sfatul este sa fii un pic mai pretentios cand alegi ceva astfel incat sa nu pierzi timpul in zadar.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Cand este vorba despre iubire, tu ceri tot mai mult, in vreme ce partenerul cedeaza si face compromisuri pentru a evita disputele. Insa trebuie sa intelegi ca intr-o relatie participa doua persoane. Trebuie sa respecti nevoile si dorintele celuilalt asa cum si persoana iubita o face in cazul tau. In acest fel, amandoi veti fi mai fericiti. Daca esti singur, nu-ti forta norocul. Este posibil ca lucrurile sa nu mearga in directia dorita de tine daca abordezi persoana de care esti interesat.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

In ceea ce priveste viata personala, ai sansa sa petreci o zi relaxanta alaturi de jumatatea ta. Tine departe stresul de la serviciu de relatia de cuplu. Nu esti intr-o relatie serioasa? Acum esti pregatit sa cunosti persoana alaturi de care sa-ti petreci restul vietii. Poti incerca un site de intalniri online.

CITEŞTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO