Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, SAMBATA 17 OCTOMBRIE 2020. Dezvaluie-ti secretele!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 17 OCTOMBRIE 2020. Vrei adevarul? “Nu poti accepta adevarul!”, spunea Jack Nicholson din filmul “Oameni de onoare!”. Sau poate poti? Intregul anul 2020 te-a pregatit pentru acest moment. Straturi dupa straturi, atasament dupa atasament, zidurile de sigurant si micile minciuni nevinovate incep sa cada.

RomaniaTV.net
17 oct. 2020, 09:06
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, SAMBATA 17 OCTOMBRIE 2020. Dezvaluie-ti secretele!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Relatia de cuplu urmeaza sa intre intr-o noua etapa. Poate achizitionati o casa impreuna, poate se mareste familia. Investitia este una masiv. Daca esti singur, asteapta-te la o surpriza intima si fierbinte.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Este momentul pentru o conversatie sincera cu partenerul de cuplu pentru a mai rezolva din problemele care au aparut in ultima vreme. Nu este exclusa o escapade intr-un loc retras in natura, pentru a va relaxa putin. Daca esti singur, nu te inchide in tine. Nu vei reusi sa atragi prea multi oameni langa tine, in acest fel.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Conexiunea cu partenerul de cuplu pare sa se piarda din cauza timpului petrecut la birou. Manageriaza-ti mai bine timpul si vei putea sa te imparti armonios intre datoriile conjugale si problemele profesionale. Daca esti singur, fii mai creativ si vei putea atrage cu usurinta persoanele de sex opus.