Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, SAMBATA 3 OCTOMBRIE 2020. Ce te infurie?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 3 OCTOMBRIE 2020. Luna scade incet-incet si se muta din Berbec in Taur, nu inainte de a se intalni cu Marte si Saturn aflati in cuadratura. Drumul este presarat cu obstacole, dar asta nu e ceva nou. Sunt lucruri de facut si pare ca nu exista o solutie clara. Te simti furios, dar nu pentru multa vreme! In curand se vor indrepta lucrurile.

RomaniaTV.net
03 oct. 2020, 09:11
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, SAMBATA 3 OCTOMBRIE 2020. Ce te infurie?

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Viata personala pare sa intre intr-o faza noua, mult mai buna, in care problemele care te-au deranjat in trecut sunt abordate treptat si rezolvate una cate una. Relatia de cuplu se imbunatateste. Daca esti singur, s-ar putea sa ti se pare ca lucrurile stau pe loc, insa dragostea vietii tale nu este chiar atat de departe precum crezi.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

In viata amoroasa este indicat sa iti faci timp pentru partenerul de cuplu. Impreuna veti putea rezolva problemele, ca o adevarata echipa. Daca esti singur, nu dispera. Profita de libertatea si independent ta si imbunatateste-ti putin aspectul. Stima de sine va creste si vei fi si mai atragator pentru ceilalti.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Cand vine vorba despre relatia de cuplu, trebuie sa-ti dai seama ca nu e o idee buna sa tii in tine emotiile. La un moment dat vor exploda si nu intr-o maniera placuta. Spune ce simti la momentul potrivit si rezolva pe loc ce e de rezolvat. Daca esti singur, nu ezita sa te apropii de persoana care te intereseaza. S-ar putea sa fii placut surprins de raspunsul sau.