Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 16 OCTOMBRIE 2020. Duel in amor?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 16 OCTOMBRIE 2020. Stai confortabil? Nu pentru multa vreme. Luna noua in Balanta aduce o provocare la duel. Blocheaza fiecare miscare. Loveste fiecare minge. A venit vremea pentru o reinnoire majora.

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 02:45
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 16 OCTOMBRIE 2020. Duel in amor?

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Dragostea pluteste in aer. Pregateste-te pentru o seara romantica in doi. Lasa-ti grijile la usa dormitorului si profita de aceasta atmosfera senzuala. Daca esti singur, renunta la gandurile negative. Aceasta vibratie nu-ti poate aduce alaturi oameni poriviti!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Te-ai putea simti sufocat de dragostea partenerului de cuplu. Dar este dragoste sau obsesie? Spune-i ce simti si incurajeaza-ti persoana iubita sa faca la fel. Vei sti cum stau lucrurile si vei sti ce sa faci in continuare. Daca esti singur, depinde doar de tine sa schimbi situatia. Nu mai astepta ca altii sa te salveze!

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Partetenul de cuplu are niste pretentii pe care nu esti sigur ca le poti indeplini. Intrebarea care se pune este: vrei sau nu vrei sa-i faci pe plac. In functie de raspuns vei sti ce ai de facut mai departe. Daca esti singur, fii mai diplomat. Chiar crezi ca se poate apropia de tine cineva pe care il critici?

CITEȘTE CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO