Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 18 SEPTEMBRIE 2020. Ma iubeste, nu ma iubeste?!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 18 SEPTEMBRIE 2020. Cu Luna in Balanta, dragostea iti este tot timpul in minte. Mai este si vineri si incepe weekend-ul. Cam ce ai putea sa faci vineri seara, la inceput de weekend. Daca esti implicat intr-o relatie te concentrezi asupra partenerului, daca ei singur iti cauti jumatatea.

RomaniaTV.net
18 sept. 2020, 02:34
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 18 SEPTEMBRIE 2020. Ma iubeste, nu ma iubeste?!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Job-ul pare sa-ti fi acaparat orice clipa libera si din aceasta cauza relatia de cuplu are de suferit. Partenerul este nefericit? Vrea sa petreceti mai mult timp impreuna? Nu-ti repezi jumatateaRamai calm si incearca sa rezervi mai mult timp pentru relatia voastra. Daca esti singur, gandeste-te de doua ori inainte de a-i acorda o sansa pentru ca daca faci alegerea gresita vei avea de suferit.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Este momentul sa inveti sa-ti deschizi inima in fata partenerului si sa vorbesti sincer despre problemele cu care te confrunti. Pana la urma a ales de buna voie sa-si traiasca viatra alaturi de tine asa ca merita sa stie cu ce te confrunti si sa te ajute cum poate. Singur? Deschide-ti larg ochii si ciuleste-ti urechile. Sarmul si sex appeal-ul tau atrag toate privirile asa ca relaxeaza-te si bucura-te de atentia ce ti se acorda.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Simti nevoia sa petreci mai mult timp singur, iar partenerul iti interpreteaza gresit aceasta dorita. De aici nu-i decat un pas pana la discutii in contradictoriu. Incearca sa-ti pastrezi calmul si explica-i clar motivele din spatele deciziei tale. Aceasta discutie va aplana lucrurile si amandoi veti obtine ceea ce va doriti. Daca esti singur, nu sta in casa si sa-ti plangi de mine. Scapa de ezitari si abordeaza persoana de care esti atras.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.