Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 24 aprilie 2020. Care sunt placerile tale simple?

Horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 24 aprilie 2020. Luna este Noua azi si reincepe ciclul de 28 zile. Este in Taur si ne invita sa incetinim ritmul – orice ritm – si sa mirosim florile vietii, acelea care sunt la dispozitie, reale sau imaginare. Sa profitam de orice oportunitate pentru a ne bucura de placerile simple ale vietii!

RomaniaTV.net
23 apr. 2020, 20:21
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 24 aprilie 2020. Care sunt placerile tale simple?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ar putea fi tensiuni intre tine si partenerul de cuplu. Nu pasa vina spre el, caci principala responsabilitate este la tine. Gandeste inainte sa spui ceva care sa iti raneasca partenerul. Daca esti singur, nu mai este mult pana vei putea din nou sa iesi la „vanatoare”. Pana atunci, iti poti exersa online tehnica flirtului.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Daca te afli intr-o relatie cea mai buna optiune pentru ca lucrurile sa functioneze cum trebuie este sa nu te concentrezi pe probleme ori sa te implici in dispute. Astfel, vei putea fi relaxat si plin de voie buna. Singur? S-ar putea sa ai noroc si sa te intalnesti de persoana visurilor tale.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Esti plin de energie si dinamism. Discuta cu partenerul despre urmatorii pasi pe care sa-i faceti in evolutia relatiei voastre. Da-ti voie sa visezi la o casa mai mare, la o curte plina de copii. Daca esti singur, pune cartile pe masa si spune-i persoanei de care esti indragostit ce simti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.