Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru DUMINICĂ 28 IULIE 2019. Mesaje de la îngerii iubirii

Fiecare persoana are propriii sai ingeri pazitori, indiferent de rasa, cultura sau religia de care apartine. Chiar si persoanele care spun ca sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuza sa creada intr-o alta dimensiune decat cea terestra, au ingeri pazitori care le trimit necontenit semne si mesaje.

27 iul. 2019, 18:07
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru DUMINICĂ 28 IULIE 2019. Mesaje de la îngerii iubirii

Ingerii sunt entitati spirituale pe care ii poti simti daca esti ancorat in prezent. Ingerii pazitori te pot ghida prin mesaje, vise sau „strafulgerari”, flash-uri de inspiratie, meditatie sau simturi. Ingerii iti atrag intotdeauna atentia si iti lasa mesaje, insa acestea pot fi prea „discrete” ca sa le poti identifica. Insa, daca exersezi si te concentrezi pe aceste lucruri, incet-incet vei reusi sa le poti indentifica.

Ingerii pazitori sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Nu te opri toata viata din a dori sa inveti si a cunoaste. Lumea se schimba permanent, asa cum este lesne de vazut. Daca nu tinem pasul cu schimbarile vietii, singurele care ne duc la lumea de maine, ramanem in trecut si depasiti. Daca ne dam voie si avem ambitia si dorinta sa stim cat mai multe, este cale sigura de a creste si evolua. Este valabil si pentru relatia ta. Fii la curent cu tot ce ai nevoie ca sa ajuti si relatia sa evolueze o data cu tine.

Indemnul ingerilor iubirii: Cu cat stii mai multe, cu atat mai mult cresti.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Inteleptii spirituali spun ca Dumnezeu ne-a lasat o infinitate de cai spre a ajunge la El. Spre varful muntelui sunt multe carari. Toate duc acolo. Oricand o poti lua pe alta carare daca cea aleasa la un moment dat nu ti se potriveste, dar nu renunta sa iti doresti sa ajungi in varful acelui munte ales de tine ! Dumnezeu este iubire. Nu renunta vreodata sa mergi spre ea.

Indemnul ingerilor iubirii: Daca planul nu functioneaza, schimba planul dar nu obiectivul.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Prea multi oameni isi doresc lucruri dar nu fac primii pasi de a demara planul teoretic pus la cale tot de ei insisi. Apoi se mira de ce ei nu au noroc in viata. Fereste-te de aceasta capcana, aceea de a amana ce ai de facut spre implinirea viselor tale. Intreaba-te in fiecare zi ce ai facut azi pentru scopul tau mult dorit, apoi mobilizeaza-te.

Indemnul ingerilor iubirii: Cel mai bun mod sa obtii ceva este sa incepi.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.