Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru DUMINICĂ 5 IULIE 2020. Mesaje de la îngerii iubirii pentru zodii

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 5 IULIE 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

RomaniaTV.net
04 iul. 2020, 19:53
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru DUMINICĂ 5 IULIE 2020. Mesaje de la îngerii iubirii pentru zodii

Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este : „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti.”.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

O noua relatie cu cineva nou, un nou proiect sau o revigorare si reaprindere a flacarii de iubire in actuala relatie – toate acestea sunt iminente acum. Deschide-ti inima spre iubire.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Tu ai o legatura calda si minunata cu animalele care iti deschide inima si te ajuta sa iti manifesti iubirea in lume. Permite felului tau gentil si iubitor de a fi sa fie vazut de altii, de aceasta data in acest fel de manifestare a dragostei.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ofera-ti tie insuti cadoul timpului pentru a te odihni, reface, reimprospata si reconecta cu tine. Cu alte cuvinte, da-ti tie insuti iubire. Cand esti iubire, dai iubire, primesti iubire, traiesti iubire in toate formele sale de manifestare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO


loading...
Partenerii noștri