Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 19 decembrie 2019. Ai făcut promisiuni?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 19 decembrie 2019. Ziua de azi devine o joi super disciplinata. Daca ai tot amanat, ai tot gasit motive pentru care ai altceva mai bun de facut sau ti-ai lasat deoparte anumite datorii, acum a venit clipa scadentei. Este o oportunitate perfecta sa te tii de promisiuni, fata de tine si fata de altii, si sa fii serios facand noi pasi spre scopurile tale.

18 dec. 2019, 21:09
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 19 decembrie 2019. Ai făcut promisiuni?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Viata ta amoroasa este extrem de agitata asa ca este imperativ necesar sa stai jos si sa discuti serios cu partenerul astfel incat sa izolati problema principala si apoi sa gasiti solutii la ea. Daca esti singur intalnesti multi oameni interesanti, unul dintre ei s-ar putea dovedi a fi sufletul tau pereche.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Nu te mai preface ca totul este numai lapte si miere in viata ta amoroasa. Este momentul sa infrunti problemele si sa recunosti ca esti deranjat de modul in care functioneaza lucrurile in relatia de cuplu. Doar asa poti rezolva situatia si abia apoi te vei putea bucura cu adevarat. Esti singur? Sunt sanse sa intalnesti o persoana dupa care iti vei pierde capul.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Exista pericolul sa apara unele neintelegeri in cuplu din cauza faptului ca nu te faci bine inteles. Daca se intampla acest lucru ai grija sa nu te lasi dus de val si sa spui ceva ce vei regreta mai tarziu. Tine-ti nervii sub control astfel incat ziua sa treaca cat mai lin. Nu ti-ai gasit jumatatea? Iesi in oras si distreaza-te. Dragostea vietii tale este mai aproape decat ti-ai imagina.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO