Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 19 SEPTEMBRIE 2019. Ce aduc în relaţii Marte şi Pluto?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 19 SEPTEMBRIE 2019. Dupa ce Saturn, lordul karmei, a iesit de ieri din retrograd, azi are loc un trigon, aspect astral benefic, intre Marte, planeta actiunii, energiei, impulsurilor, si Pluto, planeta renasterii. Deci primim puterea de a muta muntii din loc. Ai o sarcina aparent imposibila de realizat? Acum imposibilul devine posibil! Marte te umple cu foc de actiune iar Pluto il face nuclear!

18 sept. 2019, 19:22
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 19 SEPTEMBRIE 2019. Ce aduc în relaţii Marte şi Pluto?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Usor, usor incepi sa lasi garda jos in compania partenerului de cuplu, dezvaluindu-i partea blanda a naturii tale, ceea pe care o iubeste atat de mult. Daca esti singur, o cunostinta noua te va fascina si va readuce pasiunea in viata ta sexuala.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Totul merge bine in viata ta sentimentala. Acest lucru iti permite sa faci planuri de viitor sau chiar sa va oficializati relatia, daca asta va doriti. Se anunta o zi buna si daca nu ti-ai gasit inca perechea. Vei intalni pe cineva care iti va face inima sa bata mai repede.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Viata sentimentala arata din ce in ce mai bine ca urmare a pasiunii debordante si a imaginatiei bogate. Persoana iubita este extrem de multumita de acest nou TU asa ca va apropiati si mai mult si porniti impreuna in nou aventuri romantice, pline de iubire. Esti singur? Vei intalni multi oameni si printre acestea poti descoperi exact persoana pe care o cauti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.