Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 31 octombrie 2019. Mercur retrograd! Ce îţi aduce în amor

JOI 31 OCTOMBRIE 2019. Mercur in Scorpion, planeta comunicarii, gandirii, tehnologiei si calatoriilor pe distante scurte intra in stationarea sa retrograda de final de an, chiar acum cand lumea sarbatoreste Halloween-ul. Sa ne lasam demonii liberi, sa nu ne mai temem de ei, sa ii scoatem la lumina ca sa isi piarda puterea.

30 oct. 2019, 20:45
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 31 octombrie 2019. Mercur retrograd! Ce îţi aduce în amor

In intervalul retrograd al lui Mercur, asa cum stim, avem de revizitat vechi decizii sau situatii pentru ca sa schimbam ce este cazul. Ne bazam in aceasta calatorie doar pe instincte. Sa le folosim cum se cuvine!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In viata persoanala lucrurile sunt calme, linistite, iar relatia de cuplu va avea numai se castigat in urma acestei situatii. Daca esti singur, nu uita ca este nevoie de doua persoane pentru un tango, asa ca iesi in ora si lupta pentru a obtine ce-ti doresti.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Poti avea o zi minunata in compania partenerului de cuplu atat timp cat lasi la usa casei grijile legate de cariera. Nu permite vietii profesionale sa-ti afecteze negativ viata sentimentala. Iar daca esti inca singur, azi sunt sanse mari sa faci cunostinta cu o noua persoana. Si inca ceva: nu e nevoie sa faci niciun compromis, sufletul tau pereche se afla la numai o azvarlitura de bat.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Viata amoroasa este favorizata de comtexul astral de azi asa ca ai oportunitatea de a te apropia mai mult de persoana iubita. Jumatatea ta iti va raspunde in acelasi fel si de aceea de simti bine, iar relatia voastra se asaza pe o fundatie mai trainica. Singur? Stai linistit, in curand vei intalni o persoana potrivita pentru tine. Iar cand se va intampla nu grabi lucrurile, in caz contrar vei face o multime de greseli.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.