Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 5 MARTIE 2020. Dragostea înfloreşte!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi JOI 5 MARTIE 2020. Venus intra in Taur si toate semnele de Pamant au de castigat. Dar nu doar ele! Iubareata Venus este acasa in Taur, unde ea este regina si toata lumea are beneficii. Dragostea infloreste!

04 mart. 2020, 20:32
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 5 MARTIE 2020. Dragostea înfloreşte!

Iata un nou mesaj de la ASTRE pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Asigura-te ca iti clarifici situatia cu partenerul de cuplu si ca ramaneti pe aceeasi lungime de unda. Starea de nervozitate va disparea ca prin farmec. Daca esti singur, nu sta pasiv. Actioneaza si profita de contextual astrologic favorabil.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Tot timpul faci ce vrei tu, cum vrei tu. Doar ca in cuplu acest tip de atitudine nu aduce nimic bun. Partenerul se poate satura de aerele tale, indiferent cat de mult te-ar iubi. Respecta-ti partenerul si asculta-i opiniile. Daca esti singur, nu-ti forta norocul si mai ales nu te juca cu focul. Te poti arde!

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Se anunta o zi relaxanta, in care petreci momente intime placute alaturi de partenerul de cuplu. Tine stresul de la birou la usa dormitorului si te poti distra de minune. Daca esti singur, pregateste-te pentru o intalnire importanta. Vei vedea viata cu alti ochi dupa aceasta intalnire.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.