Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 24 DECEMBRIE 2019. Rămâi flexibil!

MARTI 24 DECEMBRIE 2019. Soarele este in trigon, aspect astral favorabil, cu rebelul si imprevizibilul Uranus aflat in Taur pana in 2026, facand acest ajun de Craciun sa fie chiar eliberator!

23 dec. 2019, 20:08
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 24 DECEMBRIE 2019. Rămâi flexibil!

Nu doar ca avem pe Uranus ce ne aduce unele surprize fericite in cale, dar avem si o eclipsa solara inelara ce vine peste doua zile, impingandu-ne dramatic agenda si planurile tot inainte cu viteza! Ramai flexibil! Lasa-ti planurile rigide sa se topeasca si adapteaza-te din mers.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Libidoul este in crestere, iar partenerul este foarte incantat de noua ta atitudine, mai romantica si mai pasionala. Daca esti singur, pregateste-te de o intalnire fierbinte. Se anunta o aventura romantica neasteptata!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

O perioada benefica relatiei de cuplu, in care reusiti sa va eliberati de multe griji, negativitate si tensiune acumulate in trecut. Se anunta o seara romantica si fierbinte. Daca esti singur, tot ce trebuie sa faci este sa actionezi! Perioada este mai mult decat favorabila inceperii unei idile.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

O zi perfecta sa-ti clarifici cateva situatii ramase nerezolvate. Rusesti astfel sa imprastii norii grei care au aparut in relatie. Va urma o perioada relaxanta, in care veti recupera timpul pierdut. Nu uite sa flirtezi cat mai mult cu partnerul. Daca esti singur, iesi in oras, distreaza-te! O sa-ti prinda bine!

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.