Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 4 FEBRUARIE 2020. Ce nu ai spus de ceva timp?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, MARTI 4 FEBRUARIE 2020. Suntem in dispozitii vorbarete azi, gratie Lunii in Gemeni. Mercur a schimbat ieri zodia si este in Pesti, pregatindu-se de un frumos sextil cu imprevizibilul Uranus. Ce nu ai spus de ceva timp? Ce iti sta in gat si ai vrea sa verbalizezi?

03 feb. 2020, 20:28
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 4 FEBRUARIE 2020. Ce nu ai spus de ceva timp?

S-ar putea sa iti iasa spontan azi. Este o zi buna sa te conectezi cu oamenii, sa faci o scurta calatorie, sa scrii acel mail sau acea postare in social media. Mintea ne zumzaie activa, dar si creativa.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Lasa-ti problemele la usa inainte de a intra in dormitorul conjugal. Ce sens are sa te certi cu partenerul pe chestiuni care nu sunt din vina lui. Daca esti singur, vorbeste despre sentimentele tale. Poate ca nu ai fost foarte clar cu persoana pe care o curtezi.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Gandeste bine inainte sa spui ceva, caci unele vorbe nu mai pot fi luate inapoi. Calmeaza-te si incearca sa nu spui lucruri pe care sa le regreti mai tarziu. Daca esti singur si te-ai indragostit de o persoana pe care ai intalnit-o de curand, ar fi bine sa-i spui ce simti. De ce n-ai face tu primul pas?!

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Este momentul sa iei o decizie legata de viata sentimentala. Trebuie sa stii exact cum stai in raport cu partenerul. Odata avuta aceasta discutie, poate iei in calcul sa va implicati impreuna intr-o activitate placuta, indiferent ca este vorba de o plimbare prin parc, sau sa petreceti acasa o seara in doi. Nu esti implicat intr-o relatie serioasa? Concentreaza-te pe lucrurile care te fac fericit si vei vedea ca singuratatea nu mai atarna atat de greu pe umerii tai.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.