Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 25 DECEMBRIE 2019. Dă-ţi voie să te relaxezi!

Horoscop zilnic dragoste MIERCURI 25 DECEMBRIE 2019. Azi nu este nevoie sa fim nicaieri cu treburi sau sa facem ceva urgent, ci doar sa ne relaxam. La noapte, Luna intra in Capricorn si se pregateste pentru ultima lunatie de Luna Noua din acest an, acest deceniu, aceasta era astrologica, moment la care va eclipsa Soarele, oferind o eclipsa inelara speciala.

24 dec. 2019, 16:40
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 25 DECEMBRIE 2019. Dă-ţi voie să te relaxezi!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Sentimente puternice pentru partenerul de cuplu ies la lumina. Bucura-te de momente de intimitate intense. Daca esti singur, acum este momentul potrivit sa iesi in lume. Nu stii niciodata unde te asteapta partenerul perfect!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Poate ca lucrurile nu evolueaza asa cum ti-ai fi dorit tu, insa nu e cazul sa fortezi nota. Priveste adevarul in fata si rezolva problemele cu partenerul de cuplu. Daca esti singur, profita de atmosfera de Sarbatori pentru a cunoaste oameni noi.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Poate ca ai fost stresat in ultima vreme, insa e Craciunul. Relaxeaza-te macar acum. Vorbeste deschis cu partenerul despre ce te framanta. Poate asa va intelege si te va ajuta sa depasesti aceste momente dificile. Daca esti singur, o veche iubire poate aparea din senin la usa ta.Poate ca esti surprins, dar nimic nu este intamplator in viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.