Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 13 IUNIE 2020. Treci direct la acţiune!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 13 IUNIE 2020. Marte si Neptun fac conjunctie in Pesti si creste nevoia de iubire, de romantism. Esti gata sa sari intr-o rulota si sa pleci intr-o aventura fierbinte cu persoana iubita. Spre seara, Luna se muta in Berbec, unde face cuadratura cu Saturn si nu te va lasa prea mult sa stai pe ganduri. Treci direct la actiune!

12 iun. 2020, 18:34
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 13 IUNIE 2020. Treci direct la acţiune!

Iata un nou mesaj de la ASTRE pentru fiecare zodie :

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Viata amoroasa se imbunatateste vizibil. Mai pot aparea momente de iritare, insa daca reusesti sa-ti pastrezi calmul, poti detensiona rapid situatia. Daca esti in cautarea jumatatii, urmeaza-ti visul. Intalneste-te cu cat mai multi oameni care se apropie profilului tau. Printre ei se poate afla si marea dragoste.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Astrele sunt favorabile relatiei de cuplu, deci incearca o reimproaspatare a atmosferei dintre voi. Pregateste o cina romantica, invata cateva miscari de masaj pentru a-ti relaxa partenerul. Rasfata-l si vei primi rasplata negresit. Daca esti singur, poate ar fi cazul sa renunti la a-ti mai plange de mila. Singurul responsabil pentru situatia in care esti esti chiar tu! Fii relaxat, iesi in oras, flirteaza si vei vedea ce urmeaza.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Esti optimist si ai o stare de spirit excelenta. Ceea ce-ti va permite sa aduci un aer proaspat relatiei de cuplu. Lasa greselile trecutului in urma si concentreaza-te pe prezent, ca sa ai un viitor luminos. Daca esti singur, soarta te va duce pe un alt drum. Fii increzator ca acest drum te va aduce si mai aproape de dragostea vietii tale.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.