Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 14 DECEMBRIE 2019. Cui surâde norocul în amor

SAMBATA 14 DECEMBRIE 2019. Uita de vineri 13. Azi e sambata 14 si ai o super zi norocoasa. Chiar si duminica 15 se anunta la fel.

13 dec. 2019, 19:54
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 14 DECEMBRIE 2019. Cui surâde norocul în amor

Daca esti singur poti intalni pe cineva care sa-ti schimbe cu adevarat viata. Si daca nu se infiripa nicio idila, cu siguranta iti va schimba perspectiva asupra vietii. Ai nevoie de ceva proaspat care sa te faca sa infloresti.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Situatia se indreapta in relatia ta de cuplu. Vii cu niste solutii salvatoare, mai ales dupa ce ii marturisesti partenerului care sunt lucrurile care te enerveaza cel mai tare. Daca esti singur, a venit vremea sa stralucesti. Nu fii timid! Spune-i persoanei de care te-ai indragostit ce simti pentru ea.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

E un moment important in relatia ta de cuplu. Spune-i partenerului ce ai pe suflet si detensioneaza atmosfera. Daca esti singur, este o zi propice sa intalnesti oameni interesanti. Nu lasa oportunitatile sa-ti scape.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Daca ai lasat unele probleme din cuplu nesupravegheate, acum vei vedea consecintele. Pastreaza-ti calmul si indrazneste sa abordezi subiecte sensibile. Daca nu reusesti sa faci acest lucru cu persoana de langa tine, inseamna ca stai langa cine nu trebuie. Daca esti singur, fii pregatit. Se anunta o intalnire de zile mari!

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.