Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 7 FEBRUARIE 2020. Începe un weekend fierbinte!

Horoscop zilnic dragoste VINERI 7 FEBRUARIE 2020. Astazi este ziua in care planeta iubirii Venus intra in energicul si impulsivul Berbec, schimband pentru o luna de zile regulile jocului in amor si relatii. Luna intra azi in Leu unde va fi plina duminica, deci sa ne pregatim pentru o atmosfera fierbinte in weekend, in special in dragoste! Berbecul si Leul sunt ambii semne de foc si sigur va exista in aer incredere, grandoare si maiestuozitate.

06 feb. 2020, 20:49
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 7 FEBRUARIE 2020. Începe un weekend fierbinte!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Incearca sa reaprinzi scanteia in viata de cuplu si sa nu lasi realitatea de afara sa-ti afecteze relatia din dormitor. Surprinde-ti partenerul si s-ar putea sa vezi ca el iti returneaza gestul. Daca esti singur, fa-ti un obiecei din a iesi cu prietenii. Nu stii niciodata pe cine ai putea intalni.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ai nevoie sa lasi deoparte, cel putin pentru o vreme, problemele care ti-au tot dat batai de cap. Este o zi buna pentru a te relaxa si a te simti bine alaturi de persoana iubita si de prietenii apropiati. Nu ti-ai gasit jumatatea? Sunt sanse mari sa intalnesti persoana pe care o cauti de mai mult timp.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Anumite evenimente te vor ajuta sa realizezi cat de mult te iubeste si ii pasa de tine partenerului tau, precum si cat de important esti in ochii sai. Fa tot ce depinde de tine pentru a-i intoarce in fiecare zi favorul. Singur? In curand vei intalni persoana care te va face cu adevarat fericit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.