Horoscop zilnic DUMINICĂ 14 FEBRUARIE 2021. Ce răni se vindecă?

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 14 FEBRUARIE 2021. Este posibila o reuniune cu un vechi prieten sau o fosta iubire care repar in viata ta.

13 feb. 2021, 22:47
Horoscop zilnic DUMINICĂ 14 FEBRUARIE 2021. Ce răni se vindecă?

Mercur retrograd in Varsator se intalneste cu planeta iubirii, Venus, chiar de ziua indragostitilor, iar conversatiile au rol vindecator. Nu-i exclus nici ca un vechi parteneriat sa fie reinnoit, iar rezultatele sa fie infloritoare.

Horoscop zilnic DUMINICĂ BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Aspectul planetar curent face ca ziua de azi sa fie foarte speciala pentru tine. Nu ai foarte multe de facut, doar invita un partener sa petreaca timp cu tine sau fa tu ceva ce te face sa te simti bine. Orice te impamanteaza si iti intareste comunicarea si impartasirea cu oameni pe care ii iubesti va avea un impact puternic asupra ta. Prin actiunile de a da si a primi tu creezi si intretii un cerc continuu de iubire.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 20 februarie 2021. Tensiuni şi certuri în cuplu pentru mai multe zodii

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tu deseori consideri ca, pentru a avea succes in cele mai dragi relatii ale tale, trebuie sa iti cercetezi inima si apoi sa vorbesti despre ce simti. Insa nu e ceva foarte placut pentru tine, deci amani acest proces esential. Azi nu mai e timp pentru amanari. Daca ai curajul sa iti exprimi ce experimentezi si simti, multe din problemele minore se vor lamuri imediat.

Horoscop zilnic DUMINICĂ GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Aspectul planetar curent iti poate da o stare de siguranta suficient de profunda incat sa nu ai o problema sa iti exprimi trairi delicate unui partener (curent sau potential). Poti intelege ca nu are nimeni nimic cu tine, ca nu vrea nimeni sa te faca sa te simti prost ca nu esti perfect ci doar vor sa te iubeasca si sustina. Ofera-ti satisfactia sa simti cat de vindecatoare este acceptarea totala.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO.