Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 20 februarie 2021. Tensiuni şi certuri în cuplu pentru mai multe zodii

Urmează o săptămână tulbure, mai cu seamă în plan sentimental, asta întrucât Mercur este Retrograd în Vărsător. Se anunță tensiuni și certuri în cuplu pentru mai multe zodii!

12 feb. 2021, 23:45
Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 20 februarie 2021. Tensiuni şi certuri în cuplu pentru mai multe zodii
Horoscop Mariana Cojocaru 14 - 20 februarie 2021

Iată ce anunță Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte, potrivit horoscopului realizat de celebrul astrolog pentru kfetele.ro

Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 20 februarie BERBEC

În trecut, pentru o astfel de săptămână, pregăteam Horoscop Valentine’s Day. Poate că și acum vă doriți așa ceva, dar trăim alte vremuri, mult mai tulburi, iar provocările și tensiunile se vor ține în lanț, deci nu trebuie să ne ardă de glumă. În plus, Mercur este Retrograd în Vărsător, de aceea la cei mai mulți vor apărea tensiuni în paradisul conjungal. Evident, în rezonanță cu Soarele, Saturn și Jupiter!

Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 20 februarie 2021 TAUR

Cuadratura lui Uranus din Taur cu Saturn, Mercur Retrograd, Jupiter, Soarele vă vor pune viața pe jar. Poate unii nu conștientizează și se cred împliniți în plan sentimental, dar să știți că pericolele vă pândesc la tot pasul. Atât în dragoste(căsătoriți sau nu), sănătate, carieră și alte sectoare existențiale. Cum vă spuneam că sunteți presați de Karma lui Lilith, secretele le văd pe vieți anterioare.

Citeste si Horoscop Urania 13-19 februarie 2021. Lacrimi de Valentine’s day pentru multe zodii

Horoscopul săptămânii 14 – 20 februarie 2021 GEMENI

În Vărsător este mare agitație, căci Mercur retrograd(patronul vostru) este influențat astro-vibrațional de Saturn, Jupiter, Venus și Soare. Aspecte karmice grele vă pot scutura Axa de Destin, inclusiv în dragoste(comunicare, certuri, probleme cu copiii), dispute pe carieră și studii. Îndeaproape, toate cele spuse pot să vă afecteze sănătatea. Riscuri crescute de accidente(valabil pentru toate zodiile).

Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 20 februarie 2021 RAC

Rac- Urmează o săptămână în care mulți pot fi dezonorați și prinși cu mâța în sac, inclusiv pe carieră sau în plan sentimental-amoros. Unii pot avea probleme sau chiar probleme de sănătate cu copiii lor. Alții pot avea altfel de probleme, căci este un Horoscop ultra-general și nu ultra-personal. Multe decizii și căi de acțiune corecte văd numai pe astrograma complexă a unui om. Cariera cere o nouă cale.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 14 – 20 februarie 2021 LEU

Opoziția Soarelui natal cu cele cinci planete din Vărsător are menirea de a vă pune pe gânduri. Eu mă gândesc la cât de multe persoane stau cu mâna întinsă la jumătățile lor de viață și cred că li se cuvine. Mulți și multe sunt pisoi, pisicuțe și motani de canapea. De ce? Pentru că Mercur Retrograd este în rezonanță cu Venus, Saturn, Jupiter și Soarele din Vărsător. Nu conștintizează misiunea lor de viață.

Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 20 februarie 2021 FECIOARĂ

Cum este Mercur Retrograd (aspect karmic) în rezonanță cu Saturn și Venus, cei care sunt așa adună păcate pe karma lor. Se căsătoresc din interes, pentru a avea acces la o carieră nemeritată. Valabil și la Săgetător, Gemeni, Pești-tot zodii duble. Sau alte zodii, dar acum aici am văzut!

Citeste continuarea pe www.kfetele.ro