Horoscop zilnic DUMINICA 16 SEPTEMBRIE 2018. Mercur în combinaţie cu Pluto şi Jupiter azi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 16 SEPTEMBRIE 2018. In aceasta ultima zi a acestui weekend, in timp ce Luna este in aventurosul si zburdalnicul Sagetator, avem un context astral special: Mercur este si in trigon cu Pluto dar si in sextil cu Jupiter. Mintea ne este foarte puternica sub aceasta influenta si ne da puterea de a penetra la nivel mental. Este o zi ideala sa cerem favoruri si sa convingem oamenii.

RomaniaTV.net
15 sept. 2018, 17:29
Horoscop zilnic DUMINICA 16 SEPTEMBRIE 2018. Mercur în combinaţie cu Pluto şi Jupiter azi!

Asa cum tu poti avea o puternica influenta asupra altora, si tu poti fi impactat profund de cineva printr-o idee, un plan sau poate fi inceputul unei prietenii karmice sau a unui parteneriat de succes. Planifica-ti viitorul, iar deciziile iti vor fi excelente si clare pentru drumul tau viitor.

Esti sustinut sa fii cu tact si diplomat in orice vei spune.

Aceste aspecte astrale ne aduc noroc si este o zi ce se adauga lantului norocos oferit de astre in 2018. Asadar, socializeaza, stabileste contacte, aranjamente, primeste si fa propuneri, fa schimburi avantajoase, impresioneaza pe cineva, orice ai in minte poti reusi !

Venus, planeta iubirii si relatiilor, ne trimite sa ne gandim la actuala relatie importanta din viata noastra. In ce directie merge ea? Atentie, Venus este deja in zona de umbra retrograda, iar dupa ce va intra in retrograd pe 5 octombrie pana pe 16 noiembrie, ne va ridica anumite dileme in relatie. Iata 9 lucruri pe care sa le eviti de acum pana pe 5 octombrie cat timp Venus este in umbra retrograda.

Astazi inca este zi de weekend, zi libera cu soare de toamna calda, iar Luna in Sagetator ne indeamna spre urmtoarele activitati benefice:
Rezerva o viitoare vacanta.

Plimba-te pe Internet (macar) in destinatii pe care doresti sa le vezi in viitoarea vacanta. Fa o drumetie de munte. Fii spontan si asculta-ti inima. Invata o limba straina noua. Mergi la un eveniment sportiv. Creaza un panou cu imagini ce reprezinta viitoarele tale dorinte. Mergi la o comedie de teatru, film, stand up. Fii entuziast. Socializeaza cu lume diferita. Scrie ce te inspira. Intalneste-te cu un life coach. Mergi la biserica.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de DUMINICA 16 SEPTEMBRIE 2018:
 
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Unele subiecte par sa iti fi testat nervii, stomacul si libera vointa si poate nu stii cum sa gestionezi provocari ce vin pe calea ta din cauza compromisurilor facute. Trebuie gasita calea de mijloc in loc sa te scufunzi in deciziile altor oameni si acum stii asta. Acest moment este tocmai bun sa iti iei zborul pentru tine insuti. Nu este nevoie sa fii agresiv cu altii ca sa poti face asta, insa creaza spatiul tau si tine strict de granitele care iti definesc adevaratul sentiment de protectie.

 
Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Unele decizii ce se iau in jurul tau nu sunt in sincronicitate cu ritmul tau si cu nevoile tale autentice. Nu ii lasa pe altii sa fie intruzivi in lumea ta interioara si incearca sa tii de ce este de bun simt in timp ce vorbesti cu cei la care tii, pentru ca ei sa nu iti incalce limitele si sa iti calce prea mult granitele. Ai nevoie de o minte stabila si de ce de care sa te tii in timp ce te gandesti la binele tau. Ciocnirile de vointa pot veni si pleca dar nu trebuie sa te lase ranit in loc sa te protejezi.

 
Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Desi ai putea sa faci anumite gesturi amuzante sau sa ai abordari pline de spirit si umor azi ca sa ii faci pe altii sa iti inteleaga pozitia, aceste eforturi par sa nu functioneze azi. Gandeste-te la tine mai mult si petrece suficient timp singur ca sa intelegi unde iti sunt adevaratele nevoi. Nu trebuie sa cedezi vointei altcuiva sau solutiilor sale daca nu se simte ok pentru tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.