Horoscop zilnic DUMINICA 24 IUNIE 2018. Te simti sexy sau dornic de mister?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 24 iunie 2018 pentru fiecare zodie. Luna in Scorpion continua sa marcheze weekendul, facandu-l intens si transformator! Multe s-au intamplat in aceasta saptamana si suficient de intense incat multi simtim nevoia sa ne tragem sufletul in liniste si sa avem o Duminica satisfacatoare. Stelele ne ofera aspecte armonioase pentru aceasta zi.

RomaniaTV.net
23 iun. 2018, 17:38
Horoscop zilnic DUMINICA 24 IUNIE 2018. Te simti sexy sau dornic de mister?

Feeling sexy? It’s a Scorpio Moon… Caruselul sexy al acestui weekend continua datorita energiei aduse de Luna in Scorpion care sta la panda pentru flirt si mister. Este timpul sa descoperi un secret sau sa nu il mai tii ascuns. Simturile sunt alerte !

Datorita unui trigon al Lunii cu Neptun cel retrograd, poate nu esti in apele tale la prima ora dar ia-o usor. Da-ti timp sa te trezesti. Ti se vor activa instinctele de lupta sau fugi. Fii cu simturile in alerta ca sa vezi ce iti aduce ziua si cum poti iesi imputernicit din ea.

Conversatiile superficiale nu te satisfac azi deci pregateste-te sa te scufunzi adanc in profunzimea gandurilor si emotiilor rostite.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Oportunitatile abunda si poti primi tot felul de oferte venind din stanga, din dreapta si din fata. Citeste cu atentie totul si asteapta pana cand iti este totul clar. Problemele de familie sunt aproape rezolvate fara prea mare efort de partea ta.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Nu te lasa amagit de false promisiuni azi pentru ca te vor duce la greseli. Incearca sa ignori ce iti vand altii si tine de drumul tau. Orice potentiale intelegeri pentru viitor vor trebui examinate cu mare atentie si detaliu. Daca esti in dubiu, cere sfatul unui expert. Nu vorbi despre planurile tale de viitor cu nimeni pana nu esti foarte sigur de ele.
 
Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cei iubiti vor avea nevoie de ajutorul tau azi. Nu iti intoarce spatele de la ei. Nu te teme sa oferi solutii la probleme cand vezi cu claritate drumul. Norocul este de partea ta si te simti din ce in ce mai bine. Unele mici detalii pot aparea sa iti testeze rabdarea dar este doar o neplacere temporara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR .RO.