Horoscop zilnic: Horoscopul 1 septembrie 2020. Moment de respiro şi apoi vârtejul!

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 1 SEPTEMBRIE 2020. Mercur face trigon cu Pluto in Capricorn, iar septembrie incepe intr-o nota puternica. Vesti transformatoare, angajamente care iti schimba viata. Acesta este mesajul pe care il are inca de la inceput septembrie pentru tine.

RomaniaTV.net
01 sept. 2020, 03:05
Horoscop zilnic: Horoscopul 1 septembrie 2020. Moment de respiro şi apoi vârtejul!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Va trebui sa faci o miscare bine gandita azi. Problemele de familie necesita atentia ta urgenta. Un zambet te ajuta, dar nu e sufficient. Incearca sa nu reactionezi dur la provocari. Poti avea o zi minunatata daca nu iti mai faci griji pentru orice detaliu.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Atunci cand ceri un raspuns, acesta apare in fata ta mai devreme sau mai tarziu. Cand ai nevoie de un sfat pentru o situatie mai dificila, o persoana grijulie va aparea subit, asa este normal in Univers. Ai incredere ca detii sustinerea de care ai nevoie sa faci orice, atat mental cat si emotional. Daca intri in belele si vezi ca ai nevoie de ajutor, tot ce ai de facut este sa ceri ajutorul acesta. Nu esti niciodata singur asa cum uneori mai crezi ca esti.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi poti avea chef sa te distrezi si relaxezi, ceea ce si si normal pentru o zi de duminica. Poti gasi orice scuza ca sa te alegi cu ceva distractie si chiar e bine sa profiti daca exista ocazia. Energii sociale savuroase te pot pune in dispozitia perfecta sa fii gazda sau invitat la o reuniune, acceptand invitatii ce vin spre tine. Exprima-ti personalitatea stralucitoare din plin daca ai ocazia.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Etalare zilnica RUNE mistice MARTI 1 SEPTEMBRIE 2020. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 1 SEPTEMBRIE 2020.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Uruz : O etapa din viata ta se incheie si inevitabil incepe ceva nou. In viata ta este o forta care mereu aduce schimbarea. Aceasta putere este dusmanul oricarei stagnari. Schimbarea cauzeaza respingerea vechilor forme de viata si crearea unora noi. O situatie din viata ta necesita aceasta forta. Ea este depasita si trebuie sa apartina trecutului. Se poate intampla curand, daca nu deja s-a intamplat. Nu te simti amenintat, ci ai incredere in fluxul necesar al schimbarii care iti este favorabil. Toate procesele pentru tine acum sunt pozitive. Nu te teme ca ai pierde controlul evenimentelor. Aceasta situatie in viata isi schimba doar forma dar isi mentine baza. Aceasta runa este o dovada ca rezultatul va fi un succes practic.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – WUNJO (cu fata in sus). Wunjo iti sugereaza acum faptul ca este un timp benefic tie sa te bucuri de familia extinsa si de prieteni. Se prezinta o perioada plina de impliniri pentru tine. Daca esti singur, cineva poate intra in viata ta si va aduce o mare diferenta in bine pentru tine. Si prieteniile devin mai apropiate si mai pline de satisfactie.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Ansuz : Aceasta runa iti trimite acum urmatorul sfat : indiferent ce se intampla in viata ta, este necesar sa depasesti tendinta spre depresie care este o companie proasta si distructiva in orice situastie. Incearca sa privesti cu detasare situatia, poate ca o analiza anterioara a sa nu a fost corecta. Poate ca unele actiuni ale tale nu au fost cele mai benefice. Fii recunoscator pentru ca iti este testata credinta – iti da oportunitatea sa inveti ceva si sa devii mai puternic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.