Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi DUMINICA 13 SEPTEMBRIE 2020. Jupiter e direct! Cum stai cu norocul?

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 13 SEPTEMBRIE 2020. Jupiter e direct in Capricorn, iar tu ar trebui sa-ti pui din nou planurile in miscare. Au cam stagnat de la mijlocul lui mai incoace, de cand a intrat in miscare retrograda. Ai mai multa incredere in tine, mai multa speranta. Este vremea sa iti urmaresti viziunea!

RomaniaTV.net
12 sept. 2020, 20:21
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi DUMINICA 13 SEPTEMBRIE 2020. Jupiter e direct! Cum stai cu norocul?

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Lasa-ti ochii si limbajul corpului sa vorbeasca azi in locul tau. Multe pot fi comunicate cu o spranceana ridicata, cu o miscare anume de cap sau cu un gest al mainii – si deseori ceea ce spui asa are impact mai mare decat orice vorba. Asta insa nu se aplica doar flirtului romantic. Chiar si in intalnirile de afaceri sau in alte medii profesionale, ar trebui sa incerci sa spui lucruri cu cat mai putine cuvinte. Comunicarea nonverbala azi este cel mai bun mod sa iti transmiti punctul de vedere.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Dat fiind uriasul val de creativitate pe care calatoresti acum, nu ai nicio scuza ca sa fii plictisit azi. Poti sa iti stabilesti singur propriul mod de a te simti bine, fie ca iei cel mai excentric prieten la o discutie spontana fie ca te duci singur si te uiti, de exemplu, la o expozitie. Poti sa te distrezi si sa iti mentii si creierul activ in moduri foarte simple si ieftine dar eficiente. Invata sa apreciezi latura amuzanta si placuta a vietii de zi cu zi.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Stai departe de orice este periculos emotional sau fizic azi – ar trebui sa fii preocupat de siguranta. O noua oportunitate are mai multe riscuri decat ai realizat initial si va trebui sa faci unele cercetari suplimentare ca sa fii sigur ca esti pregatit. Daca te simti cam fragil, lasa oamenii in putere sa stie ca nu esti in cea mai buna forma acum. Nu trebuie sa te fortezi in asta si in nimic acum. Joaca sigur – oportunitatea va reveni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.