Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi JOI 12 NOIEMBRIE 2020. Schimbarea e dupa colt!

Iata horoscopul zilei de azi JOI 12 NOIEMBRIE 2020. Jupiter si Pluto ajung din nou fata in fata. Au mai facut-o de doua ori in acest an. Aceasta este ultima oara pe 2020, iar lucrurile ar trebui sa se linisteasca. Luna este in scadere, in zodia Balanta. Face opozitie cu Marte si conjunctie cu Venus. De asemenea, Marte va intra in miscare directa, iar SuperLuna noua in Scorpion este la doua zile distanta. Schimbarea este dupa colt!

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 21:01
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi JOI 12 NOIEMBRIE 2020. Schimbarea e dupa colt!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Esti la un pas sa manifesti o noua portie de prosperitate. Marte creeaza un tranzit benefic deci fii pe faza pentru ghidarea care iti releva cum sa deschizi o usa spre abundenta. Devino constient si elibereaza o frica sau o atitudine negativa despre bani. Este despre a avea incredere in instinctele tale si a crede in tine. Pana la urma, tu ai puterea de a-ti creste fluxul banilor ce vin in viata ta. Trebuie doar sa iti urmezi calauzirea interna care iti arata calea.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti pus de a misca lucrurile din loc cand vine vorba de a-ti exprima adevarul azi. Marte creeaza un tranzit benefic si vei fi motivat sa iti exprimi o opinie despre un subiect pentru care ai emotii puternice. Pasiunea din cuvintele tale vor retine atentia celor ce te asculta, fiind un timp excelent pentru a vorb in public sau pentru a impartasi opinii online. Oricum, cu Marte cel pus pe actiune in rol activ azi, ca trebuie sa ai rabdare cu cei care sunt mai lenti decat ritmul tau.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Vibratia plina de spirit ce iti inconjoara casa te poate inspira sa ai o interactiune plina de viata cu familia. Asta pentru ca Marte creeaza un tranzit benefic ce iti da un timp ideal pentru activitati distractive cu copiii si cu prietenii pe care ii poti invita la tine. Poate ca simti si nevoia sa iti aranjezi sau extinzi spatiul de trai. Daca asta nu e o optiune pentru tine, petrece timp in exterior ca alternativa excelenta. Daca doresti sa iti lansezi un proiect de imbunatatire a casei, vei avea toata sustinerea astrala.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO