Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, JOI 20 FEBRUARIE 2020. Start pentru sezonul Pesti 2020!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi JOI 20 FEBRUARIE 2020. Astazi are loc un aspect astral minunat, sextilul dintre norocosul Jupiter in Capricorn si Neptun in Pesti, setand o tendinta frumoasa, incantatoare si plina de semnificatie ce ne va colora tot anul 2020.

RomaniaTV.net
19 feb. 2020, 21:02
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, JOI 20 FEBRUARIE 2020. Start pentru sezonul Pesti 2020!

Este timpul sa aducem mai multa inspiratie la viata, sa insufletim cele mai bune idei, sa ne bucuram de romantism. Ce traieste in imaginatia ta? Ce se afla acolo si e plin de sens ? Adu-ti viziunea la viata, spune acest sextil. Energia sa este mistica, viziunile curg valuri valuri, imaginatia nu cunoaste limite si mintea se expandeaza.

Inima creste si ea in intensitatea trairilor, ca sa nu avem urma de indoiala cat de mult poate iubi. Da-ti seama care iti sunt visele pe care le pretuiesti, ce ai dorit mereu dar ti-a fost prea teama sa incerci. Asuma-ti acea sansa. Mergi in tine si picteaza acel ceva mai mare si divin pe care il meriti!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Trebuie sa ai o vedere de ansamblu si in viitor pentru a anticipa evenimentele si a te pregati din timp. A fi gata este cheia de a evita orice dificultate azi. asigura-te ca analizezi cu atentie situatiile si ca gandesti bine inainte sa vorbesti si cu atat mai mult sa actionezi. Tu poti sa fii si vigilent si prevazator.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti perfect pregatit sa iti realizezi un plan important pentru tine. Gandeste cu atentie la fiecare miscare si evita sa faci greseli copilaresti care iti pot cauza probleme in viitor. Te poti astepta la dezvoltari pozitive azi care sa iti creasca starea de spirit si sa iti aduca multa bucurie. Cei dragi iti sunt alaturi, te sustin si te ajuta sa te relaxezi si detensionezi.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ti-ai trasat o carare foarte buna pentru tine asa ca incearca sa ramai pe ea si sa tii la distanta pe oricine incearca sa te deturneze de la ea. Ramai fidel propriilor tale idei pe care ar fi bine sa le urmezi. Tu oricum esti un om increzator in scopurile tale deci nu lasa pe nimeni sa te mai influenteze. Un membru de familie sau un intrus poate cauza confuzie. Fii in garda si ramai pe pozitia ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.