Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi LUNI 20 IULIE 2020. Ceasul al 12-lea! Cine se simte Cenusareasa?

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 20 IULIE 2020. Cum te simti dupa intensitatea ultimelor saptamani? Cum sunt nervii tai? Soarele se opune lui Saturn in Capricorn si acesta este un marcator de timp imens. Saturn este cel care pastreaza tipul cosmic, iar astazi marcheaza ceasul al 12-lea! Ca si Cenusareasa, incepi sa simti si sa vezi cum lucrurile revin ceea ce au fost. Ocupa-te de adevarele tale obiective.

RomaniaTV.net
19 iul. 2020, 19:42
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi LUNI 20 IULIE 2020. Ceasul al 12-lea! Cine se simte Cenusareasa?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este timpul sa recunosti ca abordarea pe care ai adoptat-o a fost defectuoasa. Desi prefer sa ignori acest lucru, rezultatele vorbesc de la sine. Aranjamentul planetar ar trebui sa te ajute sa eviti sa faci aceleasi greseli inca o data.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Oamenii sunt foarte receptivi la ideile tale fermecatoare la acest moment in timp. Poti face pe oricine sa adere la viziunile si dorintele tale ca si cum sunt ale lor. Mentine-ti atitudinea de dominator controlant sub control chiar daca ai lucruri bune de impartasit. Da fiecaruia libertatea de a alege cu ce rezoneaza si cu ce nu. Poti primi o veste neasteptata de la cineva apropiat si este bine sa o treci prin filtrul tau personal de gandire, nu de a adera la opinia altcuiva.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Azi ti se poate activa dorinta de a invata ceva nou si placut dar nu de unul singur ci printr-o activitate de grup, o lectura, un workshop, o intalnire pur si simplu, deci accepta orice ocazie de a fi in mijlocul oamenilor dragi. Chiar va fi o experienta placuta sufletului tau. Daca ai de mers undeva, nu merge singur. Placerea va fi mai mare in prezenta unui prieten apropiat sau partener.

CITEȘTE MAI MULT PE SFATULPARINTILOR.RO.