Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, LUNI 24 FEBRUARIE 2020. Inca domina Pestii si azi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi LUNI 24 FEBRUARIE 2020; abia am avut ieri Luna Noua in Pesti, ultima din anul astrologic ce se va incheia in 20 martie o data cu intrarea Soarelui in prima zodie, Berbec, dand astfel startul unui nou an astrologic. Luna este si azi inca in Pesti, pictand lumea in culori pastel si mentinandu-ne o stare de ceata a mintii si de oarecare visare. Mercur e retrograd inca in Pesti si incet incet ne-am obisnuit cu starea de ciudatenie si haos.

RomaniaTV.net
23 feb. 2020, 20:46
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, LUNI 24 FEBRUARIE 2020. Inca domina Pestii si azi!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi poti fi uimit de anumite evenimente misterioase si minunate. Totodata poti fi si martorul unui incident neasteptat dar totodata avantajos pentru tine. Chiar daca nu e chiar parte din planul pe care ti l-ai stabilit pentru azi, Universul stie mai bine care e binele tau. Datorita atmosferei Pestilor, iti poate fi dificil azi sa te tii de termenele limita propuse pentru treburile tale. Lasa oamenii sa stie ca munca este foarte importanta pentru tine si fa cat reusesti.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Chiar daca atmosfera astrala este mai ciudata din pricina dominatiei Pestilor ce inca gazduiesc Luna, Soarele dar si pe Mercur retrograd, nu iti vei pierde cumpatul si starea creativa. Vei fi rational si cerebral ca atitudine, fapt ce te ajuta sa identifici problemele si sa le gasesti cu succes rezolvari. Succesul te pandeste, deci fii pregatit sa dati mana. Reputatia iti va creste datorita eticii de care dai dovada.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi vei aprecia valorile culturale, spirituale sau religioase, iar „de vina” pentru aceasta aplecare a ta este zodia Pesti ce domina scena astrala. Orice discutie in care vei intra pe aceste teme, in special cu membrii familiei, este de bun augur, cu atat mai mult cu cat are efect asupra viitorului vostru. Orice simti si gandesti despre legi, educatie, preocupari sociale, maniere, etichete este bine sa pui in cuvinte in discutiile cu cei dragi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.