Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi MARTI 10 NOIEMBRIE 2020. Decizii dure si secrete!

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 10 NOIEMBRIE 2020. Mercur intra in Scorpion si iese din umbra lui Saturn. Inca de la inceputul lui noiembrie esti fortat sa iei decizii dure. Cu siguranta ai muncit mult, dar inca nu s-a terminat. Multe secrete ies la lumina. Mai usureaza situatia Luna in Fecioara, dar nimic nu este sigur!

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 20:59
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi MARTI 10 NOIEMBRIE 2020. Decizii dure si secrete!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi vei pune toate eforturile tale pentru a rezolva un subiect central ce iti domina viata in aceasta perioada. Sunt sanse ridicate sa te decuplezi de la obligatii sau evenimente sociale sau chiar financiare ca sa rezolvi ce e de facut. Insa sa stii ca graba strica treaba si e valabil si azi. Daca vrei rezultate constructive in orice faci azi, cheia este rabdarea. Luna in eficienta Fecioara te va ajuta.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca cumva te-ai simtit ignorat in ultimele zile, fie pe buna dreptate fie ca doar ti s-a parut, astazi e o zi in care poti capta atentia tuturor. Lumina se reflecta pe tine, esti element central in lumea ta si iti vei justifica pozitia ridicandu-te la nivelul tuturor asteptarilor. Tot azi poate sa apara in viata ta un vechi prieten, o veche persoana cu care aveai o buna relatie iar la munca vei derula relatii satisfacatoare, asa cum iti sta bine cu Luna in harnica Fecioara.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi este o zi buna sa te ocupi temeinic de mediul fizic din jurul tau. Daca ai de aranjat gradina pentru iarna, fa-o. Daca ai de reparat un produs electrocasnic sau de mobilier, fa-o acum. Daca ai de organizat documente sau diverse lucruri prin casa, profita de energia zilei si fa aceste lucruri. Luna in Fecioara are rabdare si ne sustine pentru munca si harnicie.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO