Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi MARTI 13 OCTOMBRIE 2020. Linistea de dinaintea furtunii

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 13 OCTOMBRIE 2020. Luna intra in Fecioara si face sextil cu Mercur in Scorpion, pe masura ce acesta se pregateste sa intre in retrograd maine. Este timpul perfect pentru o furtuna, iar aceasta este doar linistea dinaintea ei. Nu trebuie insa sa te ingrijorezi. Daca cineva poate face fata unei astfel de furtuni, aceea este Fecioara.

RomaniaTV.net
12 oct. 2020, 19:57
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi MARTI 13 OCTOMBRIE 2020. Linistea de dinaintea furtunii

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te-ai putea conecta cu cineva din trecut care sa iti dea informatii sau sfaturi legate de un plan sau o ambitie a ta. Desi ai putea fi reticent la inceput sa accepti, Cosmosul iti trimite mesajul ca ti-ar putea fi benefic ce primesti. Te-ai putea gandi ca directia spre ce vrei este inainte, dar pot fi capcane ascunse, deci a tine cont de un sfat poate fi o binecuvantare ascunsa trimisa tie acum.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Vei avea anumite idei minunate pentru reuniuni de oameni dragi sau de proiecte de comunitate inspirate de teme festive, dar esti inca in etapa de planificare, asa ca concentreaza-te sa mentii lucrurile cat mai simple. Mercur urmeaza sa intre in retrograd in zona ta sociala, deci altii pot sa nu fie asa de prinsi de ideea de party ca tine ca sa coopereze. Daca vrei lucrurile facute bine, fa-le din timp si fii cu ochii pe detalii.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cel mai mult poti obtine de la o oportunitate ce ti se prezinta daca mentii o abordare practica. Cu cat iti folosesti abilitatile intr-un mod profesionist, cu atat mai usor iti este sa impresionezi oamenii potriviti. Daca mai adaugi increderea proaspata pe care o ai in tine si vei ajunge departe. Singurul aspect la care sa fii atent este sa crezi ca reusita vine fara suficienta munca.

 CITEŞTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO