Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARTI 19 MAI 2020. Actioneaza acum!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 19 MAI 2020; Luna este in Berbec si nu e timp de stat degeaba. Insa, tu esti pregatit pentru acest tur de forta? Esti gata sa preiei initiativa, sa ridici velele si sa iesi in larg? Esti pregatit sa infrunti orice va iesi in calea ta? Actioneaza acum!

RomaniaTV.net
18 mai 2020, 19:11
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARTI 19 MAI 2020. Actioneaza acum!

Soarele este in Taur, inca, iar Luna in Berbec, doua semne zodiacale emblema ale incapatanarii.

Berbecul nu sta pe loc ca sa te hotarasti ce vrei. Taurul, semn de pamant, incearca sa te convinga ca gresesti. Cam greu se iei decizii rapid sub aceste auspicii.

Luna face sextil cu Venus si aduce influente romantice in relatia de cuplu. Atentie, insa, la ceea ce spui mai spre seara, intrucat Pluto si Jupiter se apropie de Luna in Berbec, facandu-l si mai „impulsiv”. Noroc ca Luna se alinieaza cu Nodurile Lunare, proaspat intrate pe axa Gemeni-Sagetator si ai sansa sa te reconectezi cu oameni dragi.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi poti avea sentimentul ca avansezi impotriva fluxului curentului de apa. Mai mult ca sigur aceasta este rezultatul unor aspecte adanci din tine. Unele din aceste emotii au legatura cu tensiunea constanta dintre vechi si energiile noi ce vin cu asalt in lumea ta. Aceasta este una din acele zile in care lucrurile ies la suprafata. Bucati din fiinta ta interioara iti sar in ochi sa le vezi, accepti, integrezi, vindeci.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi ai abilitatea de a face o constientizare si schimbare importanta in oricare proiect lucrezi indiferent de domeniu. Incearca sa nu te lasi prea mult perturbat de emotiile ce te pot lasa cu o stare de greutate. Umple-ti ziua cu o portie de gandire neconventionala. Incearca sa adopti o atitudine proaspata, noua despre orice doresti sa realizezi. O perspectiva noua este tot ce ai nevoie ca sa iti faci ziua minunata.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Evenimente neasteptate pot tasni din senin si te pot da intr-o parte. Ai putea avea sentimentul ca sunt amenintari la tot pasul aparute din neant al caror unic scop este sa te enerveze. Incearca sa mentii o atitudine stabila si gandeste-te sa integrezi aspecte neconventionale in rutina ta zilnica. Morisca nebuna a activitatilor zilei iti pot agita emotiile. Nu te lasa frustrat de lucruri pe care nu le poti controla.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.