Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi MARTI 27 OCTOMBRIE 2020. Lasa Luna in Pesti sa te inspire!

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 27 OCTOMBRIE 2020. Mercur si Venus sunt pe cale sa isi schimbe zodiile. Ambele se muta in Balanta si te fac sa te gandesti la o repozitionare pentru un scop maret. Urmeaza o conversatie importanta in relatie? Poate o renegociere? Luna face conjunctie cu Neptun in Pesti si aduce la suprafata sentimente puternice. Viseaza la lucruri mari. Patrunde adanc in inima ta si vezi ce iti doresti cu adevarat. Anul 2020 este un an al transformarilor. Lasa Luna in Pesti sa te inspire.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 21:06
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi MARTI 27 OCTOMBRIE 2020. Lasa Luna in Pesti sa te inspire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te afli intr-o stare si dispozitie mai relaxata pe masura ce Luna in Pesti se aliniaza cu Neptun. Energiile pe care le experimentezi pot fi cele pe care le primesti de la altii. Daca este asa, este mai bine sa le lasi sa curga in afara ta fara sa le manifesti. Urmatoarele doua saptamani iti vor vedea ambitiile cristalizate.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi sunt reliefate aspectele sociale din harta ta, facand ca zilele urmatoare sa fie incantatoare. Daca esti implicat cu prieteni ce au inclinatii creative, va ganditi sa participati la concerte sau alte manifestari culturale.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai putea sa devii prea dornic sa ajuti intr-un plan sau proiect. Daca ti se cere asistenta, asigura-te ca stii tot ce este implicat inainte de a te angaja. Exista o sansa ca sarcina sa iti consume mult timp sau sa implice mult mai mult decat crezi.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO