Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi MARTI 29 SEPTEMBRIE 2020. Moment de ragaz. Ce urmeaza dupa?

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 29 SEPTEMBRIE 2020. Este ziua in care Saturn isi incepe miscarea directa in Capricorn. Pare ca lumea se opreste pe loc. Te-ai bucurat de libertate pe perioada verii? Speri ca lucrurile vor deveni mai bune pentru tine? Saturn este Lordul karmei si poate fi foarte crud. Mai ales cand se asociaza cu Marte, acum retrograd in Berbec. Poate fi o adevarata bataie de cap. In acelasi timp, Luna in Pesti face sextil cu Uranus si iti ofera un moment de ragaz. Dar ce urmeaza dupa?

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 20:10
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi MARTI 29 SEPTEMBRIE 2020. Moment de ragaz. Ce urmeaza dupa?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Esti plin de incredere si lucrurile par sa functioneze pentru tine. Pastreaza-ti mintea limpede si nu te lasa purtat de sentimente de frustrare. Situatia aceasta poate dura ceva vreme.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi si in zilele urmatoare, oportunitatile romantice sunt foarte posibile, indiferent daca esti singur sau nu. O prietenie se poate dezvolta in ceva mai mult sau o atractie poate merge la urmatorul nivel. Si daca esti intr-o relatie de lunga durata, acum este o buna ocazie sa redescoperiti pasiunea dintre voi. Si o colaborare creativa poate aparea, una in care sa te simti foarte bine.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O decizie de a-ti reorganiza bucatatie sau poate sa schimbi ceva in felul in care te alimentezi poate duce la un efort nou de a-ti imbunatati starea de bine. Cel mai important este ca Universul te incurajeaza sa te gandesti sa ai mai multa grija de tine. Putin mai multa atentie pe ce iti este bine poate crea o diferenta mare in lumea ta. Bucura-te si de noi activitati si experiente care iti vor creste starea de bine.