Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi MIERCURI 19 AUGUST 2020. Calatoria ta eroica incepe!

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 19 AUGUST 2020. Luna noua in Leu si-a aratat splendoarea, urmeaza ca Mercur sa intre in Fecioara. La scurt timp il va urma si Soarele. Totul va sta sub semnul actiunii si al planurilor amanuntite.

RomaniaTV.net
18 aug. 2020, 19:50
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi MIERCURI 19 AUGUST 2020. Calatoria ta eroica incepe!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Poti fi tulburat de probleme care apar si care iti mananca timp. Chiar daca vei fi sub presiune, vei avea puterea de a reusi. Atentie la cei care incearca sa-ti puna piedici!

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Pot aparea situatii grele si sa fii nevoit sa te lupti mult pentru a reusi sa razbati. Nu neglija timpul acordat relaxarii si odihnei, pentru ca ai nevoie de energie ca sa poti merge mai departe. Fii rabdator, lucrurile vor lua o turnura pozitiva cat de curand.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi esti mai emotional decat de obicei, ca atare risti sa iti arati partea vulnerabila din tine altora. La munca, vei absorbi presiunea din jur care te va extenua pana la finele zilei daca nu te protejezi. Incearca sa iti imparti munca cu membrii echipei sau sa programezi lucruri de facut pentru alta zi. Ocupa-te de mai putin si produ munca de calitate.

Citeşte în continuare pe SFATULPARINTILOR.RO.