Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 22 APRILIE 2020. Atentie la autoritati!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 22 APRILIE 2020; astazi, Luna in Berbec face cuadraturi provocatoare atat cu Pluto cat si cu Jupiter deci sa fim atenti daca vrem sa punem la indoiala sau sa luam la intrebari felul in care o autoritate foloseste puterea.

RomaniaTV.net
22 apr. 2020, 05:41
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 22 APRILIE 2020. Atentie la autoritati!

Insa aceste cuadraturi nu sunt neaparat un lucru rau.

In loc sa permitem unor autoritati sa isi faca de cap, de noi depinde sa punem anumite intrebari dar sa o facem cu tact. Pe seara, Luna ajunge in Taur unde va fi Noua la noapte. Desi tanjim dupa o schimbare de ritm si ne place ideea de nou, este inspaimantator sa abandonam ce este familiar.

Sa ne luam puterea din faptul ca prosperitatea si cresterea vin tocmai cand imbratisam necunoscutul. Sau cu alte cuvinte : ce e mai bun de abia de acum incolo va veni. Omenirea a trecut printr-un experiment social masiv in ultimul timp si vine vremea sa incepem sa vedem rezultatele. Trebuie sa tragem concluzii si sa trasam moduri noi de a merge mai departe. Strategia ta care este ?

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Anumite activitati te pot plasa in ochi publici azi. O anumita munca bine facuta iti poate aduce recunoasterea meritata. Energia si entuziasmul sunt deja mari si probabil esti deja aprins sa faci mai mult. Acest ritm iti poate aduce ganduri de schimbari in situatia ta de munca. Dar nu face nimic deocamdata. Este nevoie de o gandire amanunita si matura.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Iata o zi excelenta ca sa incepi anumite asocieri cu altii. Intalnirile cu prietenii sau activitatile de grup pot duce la idei pentru proiecte noi care iti activeaza energia si entuziasmul. Va veti gandi la obiective noi imediate sau te termen lung. Unii oameni pot sa nu fie interesati si pot renunta, dar nu iti face griji. Altii se vor alatura rapid in locul lor.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

 Sa nu fii surprins daca la un moment dat pe durata zilei te poti simti furios fara un motiv anume. Are probabil legatura cu trecutul, cu o situatie care nu a fost rezolvata candva demult. Priveste cu atentie ce se intampla astazi. Cumva o persoana sau un eveniment ti-a trezit o veche trauma ? Lasa sa treaca furia si nu te ambala cu situatia prezenta. Este spre binele tau si iti deschide calea spre emotii pozitive.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.