Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi MIERCURI 30 SEPTEMBRIE 2020. In ce visuri alegi sa crezi?

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 30 SEPTEMBRIE 2020. Luna in Pesti aduce cateva vesti bune. Pe masura ce Luna face sextil cu Jupiter, Pluto si Saturn stationar in Capricorn, dar si conjunctie cu Neptun in Pesti, vei resimti o oarecare schimbare. Se intampla lucruri bune, care te imputernicesc. Vei vedea ca exista oportunitati in a face schimbari fundamentale, sanse de a visa la un viitor mai bun. Nu stii pe ce cale sa mergi? Pestii te indeamna sa visezi, sa crezi in visurile tale, sa le vizualizezi, sa faci meditatii si proiectii pentru a deveni realitate.

RomaniaTV.net
29 sept. 2020, 20:08
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi MIERCURI 30 SEPTEMBRIE 2020. In ce visuri alegi sa crezi?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Esti plin de visuri si aspiratii, dar ceva te tine pe loc. Te simti nesigur ca le poti indeplini. Norocul este de partea ta si ar trebui sa lasi in spate temerile. Lucreaza ca visurile tale sa devina realitate. Ramai concentrat si foloseste ce stii stau cere ajutorul oamenilor pe care ii cunosti pentru a reusi.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Este posibil sa te simti sub presiune dar incearca sa tii capul deasupra apei. Evita sa iei decizii pripite pentru ca acestea acum nu sunt bune. Ramai calm si gandeste lucrurile cu atentie.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Lucrurile sunt putin cam haotice pentru tine acum asa ca ai putea sa nu fii total constient de toate oportunitatile ce apar in fata ta. Adevarul este ca lucrurile se lumineaza profesional. Intri intr-o perioada norocoasa in care poti primi o crestere de salariu sau o promovare. Nu fii insa prea grabit ca graba strica treaba. Mergi in acelasi ritm, mentine o stare de spirit buna si totul va evolua excelent.