Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SAMBATA 21 DECEMBRIE 2019. Venus si Chiron vor sa ne vindece o rana!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 21 DECEMBRIE 2019; Venus proaspat mutata in Varsator se conecteaza azi cu Chiron, micul astru vindecator al ranilor noastre sufletesti dar si cu Uranus cel rebel ; Marte are legaturi cu Pluto azi si avem si solstitiul de iarna... iata un weekend pe care nu il vom uita usor ! Cu Luna intrand in profundul Scorpion, nu avem unde sa ne ascundem acum. Este timpul pentru upgradari majore pe toate fronturile.

20 dec. 2019, 21:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SAMBATA 21 DECEMBRIE 2019. Venus si Chiron vor sa ne vindece o rana!

Sextilul dintre Venus si Chiron in Berbec poate trezi vechi insecuritati cu scopul ca acum sa le vedem diferit si sa le eliberam. Daca trecutul vine ciocanind la usa, este pentru ca a sosit vremea sa, vremea de a taia acele vechi conexiuni. Te-ai plictisit de acelasi vechi scenariu ce se repeta ? Weekendul acesta va aduce ceva nou. Dar nu inainte de a ni se arata cat se poate de clar precum cristalul cat de satui suntem de aceeasi veche placa ce bucleaza. Venus si Chiron ne vor arata adevarul ca noi sa ne vindecam acea rana…

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Obiectivul tau principal este sa iti imbunatatesti relatiile din jur. Ai vrea sa fii mai apropiat de cei pe care ii respecti si pretuiesti si vei reusi acest lucru. Fii cumpatat in cuvinte si actiuni ai ai grija la orice neintelegeri ar aparea. Mentine deschis canalul de comunicare dintre tine si ceilalti si astfel vei ramane mai calm si relaxat toata ziua.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Te simti zburdalnic si creativ astazi, uitandu-te cu interes pentru noi cai de crestere si dezvoltare. Incearca sa fii mai diplomat in discutiile tale si sa ramai flexibil pentru ca nu vei beneficia de nimic din certuri si discutii contradictorii. Nu fii prea rigid in opiniile tale. Alta persoana chiar ar putea detine solutia pe care o cauti, deci fii atent la tot.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi poti avea o dificultate sa exprimi tot ce e in mintea ta celor din jur. Aceasta situatie iti cauzeaza o stare de iritare. Ai putea ajunge chiar implicat intr-o cearta fara sa iti dai seama. Chiar incearca sa iti controlezi nervii pentru ca nimic bun nu are ce sa iasa daca te dezlantui.

Citeste articolul integral pe SFATULPARINTILOR. RO.