Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi SAMBATA 3 OCTOMBRIE 2020. Bucurii din lucrurile marunte!

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 3 OCTOMBRIE 2020. Luna paraseste zodia Berbec si se indreapta spre Taur, unde se loveste de Marte retrograd. Este ca si cand te lovesti noaptea de mobila. Ceva se schimba, totusi, in bine, gratie conjunctiei cu Venus in Fecioara. Bucura-te de weekend!

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 20:03
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi SAMBATA 3 OCTOMBRIE 2020. Bucurii din lucrurile marunte!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O serie de probleme incalcite care te afecteaza de multa vreme par a se dezlega una cate una, ca prin magie. Fara prea multe efort din partea ta, vei vedea cum se clarifica lucrurile. Este un moment prielnic sa abordezi o problema familiala pe care ai tot amanat-o. Vei resimti o mare usurare.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai sansa de a face bilantul vietii tale si de a revizui pozitia in care te afli atat fat ade tine insuti, cat si fata de ceilalti oameni. Cere sfatul prietenilor apropiati sau familiei daca nu gasesti iesirea dintr-o situatie. Este bine sa fii deschis si catre alte puncte de vedere.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Se anunta o zi „fierbinte” si nu in sensul bun pentru ca ai lasat in urma niste chestiuni nerezolvate care acum iti explodeaza in fata. Nu le mai poti ignora. Cauta modalitati sa te linistesti si sa schimbi ceva. Inca se mai poate rezolva ceva.