Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 14 FEBRUARIE 2020. Cum petreci Ziua indragostitilor?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 14 FEBRUARIE 2020; Luna este in Scorpion, creand o atmosfera super sexy pentru Ziua indragostitilor a lui Sfantul Valentin. Cu Mercur incetinind viteza si pregatindu-se de retrogradul ce incepe in doar 3 zile, poti simti concret cum timpul parca sta in loc, ca si cum o romantica ceata groasa coboara asupra lumii.

RomaniaTV.net
13 feb. 2020, 21:05
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 14 FEBRUARIE 2020. Cum petreci Ziua indragostitilor?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Acesta este un timp foarte puternic in care sa intelegi unde se afla limitele tale intr-o relartie curenta. Nu este nevoie sa fie un proces de constientizare negativ si poate fi chiar un moment pozitiv pentru tine. Poate ca te-ai limitat singur sau ai fost mai putin aventuros decat este felul tau de a fi. Daca va cunoasteti mai complet vei putea sa gasesti echilibrul potrivit si sa te bucuri de un parteneriat mai armonios.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Anumite emotii pot scoate capul la lumina astazi. Nu ajuta la nimic sa incerci sa tii de o anumita opinie, in special daca e vorba de un subiect puternic incarcat emotional. Chiar ai nevoie sa dai drumul si sa ajuti la vindecarea unei situatii, discutand onest despre ceea ce simti. Nu are sens sa te temi ca mai rau vei inrautati lucrurile ; de fapt, vor fi infinit mai bune.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Anumite aspecte iti pot parea prea sensibile si sentimentale pentru bunul tau gust azi. Nu iti place sa investighezi aceste emotii mai profund, de teama pentru ca poti gasi sau pentru ce trebuie sa admiti. Poti fi in stare sa iti rationalizezi sentimentele dar nu sa te elimini toate deodata. Pentru moment, doar priveste-le si accepta-le ca fiind parte din tine. Opreste fuga de ele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.