Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi VINERI 16 OCTOMBRIE 2020. E ziua Lunii noi in Balanta. Ce aduce zodiilor?

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 16 OCTOMBRIE 2020. Aceasta este marea zi a Lunii noi in Berbec. O Luna noua ce face cuadratura cu Jupiter, Saturn si Pluto si opozitie cu Marte si parca toate au ceva de spus. Unele cuvinte nu sunt chiar usor de suportat. Noroc cu diplomata Balanta care mai “indulceste” putin atmosfera. Acum este momentul sa abordezi un obstacol care iti sta de mult in cale, dar nu te-ai putut ocupa de el.

RomaniaTV.net
15 oct. 2020, 20:09
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi VINERI 16 OCTOMBRIE 2020. E ziua Lunii noi in Balanta. Ce aduce zodiilor?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi esti predispus sa gravitezi spre cei care prezinta un spectacol si iti poarta imaginatia spre locuri indepartate. Priveste calitatea din altii pentru acest lucru in loc sa te uiti doar in tv pentru asemenea escapade. Daca nu esti atent, risti sa ramai prea mult pe canapea azi fara sa vorbesti cu nimeni. Vezi ca viata reala este mai mult despre a te imbogati din ea cu tot ce iti aduce, decat sa fugi de ea si doar sa visezi.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Simte-te liber sa te duci la cumparaturi pentru tine insuti. In timp ce esti acolo, ai putea la fel de bine si sa cumperi lucruri pentru altii. Ai o stare de spirit buna azi si deci atrage alti oameni cu stare similara in jurul tau. Pe de alta parte, daca acestia sunt negativi sau carcotitori, nu ezita ca pur si simplu sa te duci in alta parte. Poate ca e mai usor de spus decat de facut, dar pana la urma si asta inseamna sa te iubesti si sa te respecti : sa ai grija de energia ta si de cine o influenteaza.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Poti simti ca iubirea ta este incredibil de magnetica azi. Tot ce ai de facut este sa fii tu insuti si brusc oamenii se inghesuie sa fie in calea ta. Apar oportunitati grozave pentru tine ca sa intaresti legaturile pe care le ai cu oamenii la care tii cel mai mult. Fa-ti relatia puternica cu cuvinte dulci romantice si cu actiuni. Exista o senzualitate in plus in starea ta de spirit si in actiunile tale acum.

CITEȘTE CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO